Alegeți pantaloni moto & blugi moto pentru stradă de la mărci renumite: Bering, Sixgear, Richa, Trilobite, Segura, Richa, Speed Up și nu numai!

Comandați online sau rezervați produsele pentru a le proba înainte de achiziție în magazinele BBmoto din Gheorgheni (HR) & Otopeni (IF).

Vă oferim modele de pantaloni din piele sau textil & blugi de calitate pentru dame & bărbați, livrăm pe tot teritoriul țării!

 

Pantalonii moto tind să fie o parte mai uitată a echipamentului motociclistului, dar cu toate acestea, picioarele sunt unul dintre elementele care pot avea cel mai mult de suferit în cazul unei căzături. De asemenea, la fel cum nimeni nu pleacă de acasă fără pantaloni, nimeni nu ar trebui să meargă pe bicicletă fără ei. Pantalonii moto sunt o parte de neuitat a experienței și a echipamentului moto.

Acestea vă pot proteja de intemperii, precum și de leziuni de impact și abraziune după un accident. Majoritatea vă vor proteja, de exemplu, de arsurile provocate de o țeavă de eșapament încinsă dacă scăpați motocicleta pe picior, deoarece sunt confecționați din materiale textile rezistente la abraziune și la căldură.

Pe o motocicletă sunteți, de asemenea, vulnerabil la obiecte zburătoare, cum ar fi insecte, pietre și diverse resturi aruncate de alte vehicule. Pantalonii rezistenți la impact vor minimiza semnificativ impactul proiectilelor care vă lovesc picioarele. În plus, blugii moto cu Kevlar sau pantalonii cu orificii de aerisire pot ajuta și la circulația aerului. O mulțime de pantaloni specifici pentru motociclete sunt concepute să vă mențină mai confortabil pe vreme caldă, datorită ventilației și tipului de material folosit. Gurile de aerisire de pe majoritatea pantalonilor pot fi deschise și închise în funcție de schimbările de vreme.

În timpul condițiilor meteo mai nefavorabile, țesăturile impermeabile sunt alegerea potrivită. Pantalonii moto Bering sunt fabricate din membrane rezistențe la vânt, impermeabile, detașabile și respirabile, cum ar fi BWTech sau Gore-Tex. Nu vă faceți griji în privința mărimii, chiar dacă sunteți o persoană care are probleme în a găsi pantaloni pentru că are nevoie de o mărime scurtă sau lungă, slim fit sau mărime extra, avem o gamă largă de mărimi disponibile în stoc.

Este un lucru important de menționat dacă nu sunteți foarte convins de caracteristicile de siguranță ale pantalonilor și blugilor moto: blugii normali rezistă doar 0,6 secunde când alunecă pe asfalt!

Returnare produse
în 14 zile calendaristice.
Rezervare Produse
pentru proba în magazin.
Transport Gratuit
la comenzi de peste 200 lei.
Plată în Rate
Star BT, Alpha Bank, TBI Bank
BBM
OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE

OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE