Voucher de 5% Reducere la Serviciile de Detailing & Transport Motociclete Crazy Garage! »

Tocmai ați investit mulți bani într-un nou set de echipamente pentru motociclete? Următorul pas este să vă bucurați de noua dvs. îmbrăcăminte cât mai mult timp posibil. Știați însă că echipamentele moto necesită întreținere? Acest lucru extinde durata de viață a echipamentului Dvs.!


Întreținerea echipamentelor moto din piele

Îmbrăcămintea din piele pentru motociclete este foarte frumoasă. Trucul este să vă păstrați îmbrăcămintea din piele arătând bine. De aceea, am venit cu câteva sfaturi pentru a vă face acest lucru mai ușor.

Lăsați pielea să respire. Agățați îmbrăcămintea din piele pentru a se usca după ce ați ieșit la plimbare. Cu siguranță nu-l sigilați într-o pungă etanșă.
Nu aduceți costumul de piele la spălătorie și nu îl introduceți în mașina de spălat.
Curățați costumul cu o cârpă umedă sau cu un produs de curățat special pentru piele.
Nu este suficientă doar curățarea echipamentelor din piele, este foarte important să folosiți produse speciale pentru a face pielea mai suplă și rezistentă la apă. Este suficient să aplicați un strat subțire frecat în piele, altfel pielea își va pierde funcția de respirație naturală.
 

Pentru întreținerea echipamentului din piele recomandăm Nikwax Leather Cleaner. Acesta este un detergent pulverizator pentru îmbrăcăminte și accesorii din piele. Acesta curăță eficient și revitalizează pielea. Este recomandat inclusiv pentru Gore-Tex.

 

Pentru restaurarea impermeabilității echipamentelor din piele se recomandă folosirea Nikwax Leather Restorer. Acesta este un impermeabilizator pulverizator pentru îmbrăcăminte și accesorii din piele și are rolul de a spori respirabilitatea și rezistența la apă și astfel întreține pielea.

 


Întreținerea echipamentelor moto din textil

Îmbrăcămintea textilă are nevoie de același tip de dragoste și atenție ca și îmbrăcămintea din piele. Păstrați-vă echipamentul de motocicletă din textil frumos și funcțional cu următoarele sfaturi.

Pulverizați în mod regulat spray pe îmbrăcăminte. Acest lucru menține rezistența la apă și le protejează de murdărie.
Spălați-vă hainele manual cu un lichid special de spălat. Aceste lichide nu afectează membranele. Nu uitați să scoateți protecțiile.
Faceți acest lucru atunci când îmbrăcămintea este murdară sau când își pierde funcția impermeabilă. Spălarea echipamentului poate restabili această funcție.
Nu folosiți balsamuri în timp ce spălați hainele. Nu puneți membrane impermeabile în mașina de spălat și nu expuneți membrana la căldură sau la lumina directă a soarelui.

 

Pentru întreținerea echipamentului textil impermeabil recomandăm detergentul Nikwax Tech Wash. Acesta este un detergent tehnic pentru îmbrăcăminte textilă care curăță eficient, revigorează respirabilitatea și redă impermeabilitatea. Este recomandat inclusiv pentru Gore-Tex.

Pentru o curățare rapidă a echipamentului textil se poate folosi și Ipone Textile Cleaner care actionează rapid (în doar 10 min) și se poate folosi rapid, local, fără spălarea întregii piese de echipament.

 


Gore-Tex

Echipamentele moto cu membrană Gore-Tex au alte instrucțiuni de spălare decât cele „obișnuite”

Acestea se pot spăla la max. 40 de grade celcius, fără protecție și cu lichid special de spălat, în mașina de spălat rufe și pot fi introduse în uscător. Acest lucru ajută procesul de recuperare a funcției impermeabile a membranei. Impregnați hainele cu un spray special după fiecare spălare. Acest lucru face hainele mai rezistente la murdărie și mai puțin predispuse la scurgeri.

 

Spălarea blugilor moto

Pentru ca blugii să arate bine și să reziste mai mult, citiți următoarele sfaturi.

Spălați blugii în mașina de spălat, dar îndepărtați în prealabil protecțiile. Nu spălați peste 30 de grade Celsius și nu folosiți balsamuri și nu puneți blugii în uscător.

Dacă blugii de motocicletă conțin Kevlar, ar trebui să vă abțineți de la spălarea lor prea des.

 

Întreținere căști moto

Pentru întreținerea căștilor recomandăm folosirea produselor de curățenie / întreținere de la Motul și Ipone. Există un spray dedicat pentru vizieră și exteriorul căștii, care ne permite să curățăm viziera. Atenție, trebuie evitat contactul cu Pinlock-ul. Acesta nu necesită curățare. După un timp de purtare, casca necesită o reîmprospătare. La majoritatea căștilor de calitate se pot scoate bureții din interior pentru a putea fi spălați. O opțiune mai rapidă o reprezintă soluțiile pentru interiorul căștii de la Motul și Ipone. Acestea se pot folosi direct, fără a mai înlătura bureții din casca și reprezintă alegerea cea mai rapidă / comodă.

Trebuie menționat și tratamentul Ipone Visor Rainoff, un tratament hidrofob pentru vizieră care ajută la înlăturarea apei. Acesta asigură o peliculă invizibilă și protectivă. Tratamentul este eficient mai multe zile după care trebuie repetat.

 

 

 

 

 

 

Returnare produse
în 14 zile calendaristice.
Rezervare Produse
pentru proba în magazin.
Transport Gratuit
la comenzi de peste 200 lei.
Plată în Rate
Star BT, Alpha Bank, TBI Bank
BBM
OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE

OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE