Video

Magazin BBmoto Otopeni

Vizitați cel mai echipat magazin moto din țară & solicitați consultanță profesională pentru alegerea echipamentelor & accesoriilor potrivite!

După peste 12 ani de activitate în magazinul din Gheorgheni, în luna iunie 2019 a avut loc la Otopeni inaugurarea magazinului nou BBmoto cu scopul, pe de o parte, de a lărgi gama produselor de echipamente și accesorii moto existente cu cele noi, pe de altă parte, de a îmbunătăți serviciile noastre pentru clienții noștri din zona București si nu numai.

Pe lângă mărcile existente în magazinul din Gheorgheni (Shoei, Shark, Bering, Segura, Sixgear, Thor, Forcefield, Speed Up, Shox...) regăsiți în plus echipamentele moto din gama Richa, produsele calitative spaniolă, făcute de mână, din gama Sendra, din accesorii le putem aminti marca GIVI, și nu în ultimul rând pentru pasionații de sporturi de iarnă și outdoor vă oferim o vastă gamă de produse de la DBStrindberg.

 

OPORTUNITATE SPECIALĂ - Testdrive Gratuit pentru Casca Moto Shoei Neotec II

Testați Gratuit Casca Flip-UP Shoei Neotec II în Trafic! Vizitați magazinul din Otopeni, solicitați o cască în mărimea potrivită și aveți la dispoziție o oră pentru a-l încerca în timpul unei scurte călătorii.

 

 

Formular de contact