Video

Magazin BBmoto Otopeni

Vă punem la dispoziție peste 10.000 de echipamente moto & enduro în magazinul nostru din Otopeni în 700 de variante unice! Vizitați unul dintre cele mai echipate magazine moto din țară!

După peste 13 ani de activitate în magazinul din Gheorgheni, în luna iunie 2019 a avut loc la Otopeni inaugurarea magazinului nou BBmoto cu scopul, pe de o parte, de a lărgi gama produselor de echipamente și accesorii moto existente cu cele noi, pe de altă parte, de a îmbunătăți serviciile noastre pentru clienții noștri care caută magazin de echipamente moto în zona București si nu numai.

Pe lângă mărcile existente în magazinul din Gheorgheni (Shoei, Shark, Bering, Segura, Sixgear, Thor, Forcefield, Speed Up, Shox...) regăsiți în plus echipamentele moto din gama Richa, produsele calitative spaniolă, făcute de mână, din gama Sendra, din accesorii le putem aminti marca GIVI, și nu în ultimul rând pentru pasionații de sporturi de iarnă și outdoor vă oferim o vastă gamă de produse de la DBStrindberg, Reusch și Buff.

Alegeți din peste 800 de modele de căști, geci, pantaloni, blugi, mănuși, cizme, ghete, combinezoane aflate în stocul magazinului BBmoto din Otopeni cu o paletă largă de mărimi pentru fiecare model în parte.

Vă așteaptă o gama uriașă de îmbrăcăminte și încălțăminte cu design special conceput pentru bărbați, dame și copii. Cu siguranță o să găsiți produsele care vi se vor potrivi perfect!

Vă așteptăm cu drag!

 

OPORTUNITATE SPECIALĂ - Testdrive Gratuit pentru Casca Moto Shoei Neotec II

Testați Gratuit Casca Flip-UP Shoei Neotec II în Trafic! Vizitați magazinul din Otopeni, solicitați o cască în mărimea potrivită și aveți la dispoziție o oră pentru a-l încerca în timpul unei scurte călătorii.

 

 

Testimoniale
Părerile clienților despre magazinul BBmoto din Otopeni

Formular de contact