Voucher de 5% Reducere la Serviciile de Detailing & Transport Motociclete Crazy Garage! »

Magazin BBmoto Otopeni - București

Vă punem la dispoziție peste 4.000 de echipamente moto & enduro în magazinul nostru din Otopeni, la doar 20 km de București! Vizitați unul dintre cele mai echipate magazine moto din țară!

După peste 13 ani de activitate în magazinul din Gheorgheni, în luna iunie 2019 a avut loc la Otopeni inaugurarea magazinului nou BBmoto cu scopul, pe de o parte, de a lărgi gama produselor de echipamente și accesorii moto existente cu cele noi, pe de altă parte, de a îmbunătăți serviciile noastre pentru clienții noștri care caută magazin de echipamente moto în zona București si nu numai.

Magazinul de echipamente moto din Otopeni se întinde pe o suprafață de peste 600 de m2. Pe lângă mărcile existente în magazinul din Gheorgheni (Shoei, Shark, Revit, Richa, Bering, Segura, Sixgear, Thor, Forcefield, FXR Racing, Speed Up, Shox...) regăsiți în plus cizmele premium Frey Daytona, fabricate manual în Germania, produsele calitative spaniolă, făcute de mână, din gama Sendra, din accesorii le putem aminti marca GIVI, și nu în ultimul rând pentru pasionații de sporturi de iarnă și outdoor vă oferim o vastă gamă de echipamente de hochei pe gheață CCM, îmbrăcăminte snowmobil FXR, îmbrăcăminte outdoor profesională DBStrindberg, Reusch și Buff.

Vă așteaptă o gama uriașă de îmbrăcăminte și încălțăminte cu design special conceput pentru bărbați, dame și copii. Cu siguranță o să găsiți produsele care vi se vor potrivi perfect!

 

OPORTUNITATE SPECIALĂ - Testdrive Gratuit pentru Casca Moto Shoei Neotec 3

Testați Gratuit Casca Flip-UP Shoei Neotec 3 în Trafic! Vizitați magazinul din Otopeni, solicitați o cască în mărimea potrivită și aveți la dispoziție o oră pentru a-l încerca în timpul unei scurte călătorii.

Vă așteptăm cu drag!

 

Testimoniale
Părerile clienților despre magazinul BBmoto din Otopeni

Formular de contact