Alegeți cască moto pentru stradă de la mărci renumite: Shoei, Shark, AFX, Jet Helmet, și nu numai!

Comandați online sau rezervați produsele pentru a le proba înainte de achiziție în magazinele BBmoto din Gheorgheni (HR) & Otopeni (IF).

Puteți alege dintr-o gamă largă de căști integrale, flip-up, open face, modulare pentru dame & bărbați.

Livrăm pe tot teritoriul țării!

---

Dacă vă aflați pe pagina BBmoto înseamnă că doriți să vă bucurați de libertatea oferită de motocicletă și doriți să faceți acest lucru în siguranță. Deși există o mulțime de aspecte legate de motociclism din punct de vedere protectiv, căștile moto sunt o piesă esențială a puzzle-ului.

Dacă sunteți un motociclist experimentat, probabil că știți că pentru a vă bucura din plin de această pasiune, este important să aveți o cască moto care vă garantează siguranța necesară. Căștile distribuite de noi sunt originale, fabricate după standardele europene și au fost supuse la teste riguroase pentru a îndeplini toate așteptările.

Indiferent că vorbim de o cască Integrală, Modulară, Open-Face sau Flip-Up suntem siguri că o să găsim modelul perfect pentru dumneavoastră. Pentru a vă propune cel mai potrivit model luăm în considerare tipul motocicletei, dimensiunea și forma capului, și nu în ultimul rând solicitările clientului legat de model, culoare, protecție, caracteristici extra.

Mulțumită descrierilor detaliate suntem siguri că o să navigati usor și pe site, dar, dacă nu reușiți, colegii noștri din Gheorgheni și Otopeni sigur vă pot îndruma către decizia corectă. Produsele sunt accesibile online sau fizic, în magazinele BBmoto, unde pot fi probate și achiziționate.

Cumpărați cu Încredere de la BBmoto!

 

Returnare produse
în 14 zile calendaristice.
Rezervare Produse
pentru proba în magazin.
Transport Gratuit
la comenzi de peste 200 lei.
Plată cu Card Bancar
printr-un sistem securizat.
BBM
OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE