Voucher de 5% Reducere la Serviciile de Detailing & Transport Motociclete Crazy Garage!

Magazin BBmoto Gheorgheni

În magazinul moto din Gheorgheni vă punem la dispoziție peste 2.000 de echipamente moto și enduro în 500 de variante unice. Vizitați unul dintre cele mai echipate magazine moto din țară!

Înființat în 2009, Magazinul BBmoto din Gheorgheni este locul ideal pentru toți motocicliștii care caută echipamente și accesorii moto de înaltă calitate. Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta în alegerea celor mai bune produse pentru nevoile dvs.

Cu o suprafață de peste 450 m2, magazinul nostru oferă o gamă uriașă de echipamente și accesorii moto, inclusiv peste 500 de variante de căști, geci, pantaloni, blugi, mănuși, cizme și ghete de la branduri renumite precum Shoei, Shark, Revit, Richa, Bering, Segura, Sixgear, Thor, Forcefield și FXR Racing.

Indiferent dacă sunteți bărbat, femeie sau copil, vă așteptăm cu o paletă largă de mărimi și modele special concepute pentru fiecare categorie. Vom fi încântați să vă ajutăm să găsiți echipamentul perfect pentru dvs.

Și, dacă ne vizitați cu motocicleta și vă dați seama că a expirat valabilitatea de ITP, nu vă faceți griji! Putem rezolva problema în timp ce vă uitați în magazin și beți o cafea.

Testimoniale
Părerile clienților despre magazinul BBmoto din Gheorgheni

Formular de contact