Voucher de 5% Reducere la Serviciile de Detailing & Transport Motociclete Crazy Garage! »

Magazin BBmoto Gheorgheni

Vă punem la dispoziție peste 2.000 de echipamente moto și enduro în magazinul nostru din Gheorgheni în 500 de variante unice. Vizitați unul dintre cele mai echipate magazine moto din țară!

Magazinul BBmoto cu sediul în Gheorgheni a fost înființat în anul 2009. Acumulând de peste 13 ani de experiență profesională în domeniu, colegii noștri pot să vă ajute în alegerea echipamentelor, accesoriilor și a pieselor moto potrivite!

Magazinul de echipamente, accesorii și piese moto din Gheorgheni se întinde pe o suprafață de peste 450 m2. Alegeți din peste 500 de variante de căști, geci, pantaloni, blugi, mănuși, cizme, ghete, cizme aflate în stocul magazinului BBmoto din Gheorgheni cu o paletă largă de mărimi pentru fiecare model în parte.

Vă așteaptă o gama uriașă de îmbrăcăminte și încălțăminte moto de la branduri renumite, precum Shoei, Shark, Revit, Richa, Bering, Segura, Sixgear, Thor, Forcefield, FXR Racing, cu modele special concepute pentru bărbați, dame și copii. Cu siguranță o să găsiți produsele care vi se vor potrivi perfect!

Vă așteptăm cu drag!

Dacă ne vizitați cu motocicletă si tocmai vă dați seama că a expirat valabilitatea de ITP, nu vă faceți griji, putem rezolva până când vă uitați în magazin și beți o cafea.

Testimoniale
Părerile clienților despre magazinul BBmoto din Gheorgheni

Formular de contact