Voucher de 5% Reducere la Serviciile de Detailing & Transport Motociclete Crazy Garage!

Căști Moto Shoei

Vă oferim direct din stoc peste 250 de Căști Moto Shoei în 60+ de variante!

 

Cumpărați-vă o Cască Moto Shoei integrală, flip-up sau open-face! Beneficiați de 5 ani garanție și de o calitate ireproșabilă! Vă oferim o gamă largă de modele cu diferite mărimi din colecția Neotec 3, GT-Air 3, X-SPR Pro, NXR 2, GT-Air 2, Neotec 2, Hornet ADV, Glamster 06, J.O, Ex-Zero & J-Cruise 2.

Testați Gratuit Casca Shoei Neotec 3 în Trafic, Timp de o Oră! Simțiți-vă în siguranță cu Shoei!

 

Cumpărați-vă o Cască Moto Shoei integrală, flip-up sau open-face! Beneficiați de 5 ani garanție și de o calitate ireproșabilă! Vă oferim o gamă largă de modele cu diferite mărimi din colecția Neotec 3, GT-Air 3, X-SPR Pro, NXR 2, GT-Air 2, Neotec 2, Hornet ADV, Glamster 06, J.O, Ex-Zero & J-Cruise 2.

Testați Gratuit Casca Shoei Neotec 3 în Trafic, Timp de o Oră! Simțiți-vă în siguranță cu Shoei!

GALERIE FOTO
MOOD
GALERIE VIDEO

Testați Gratuit Casca Shoei Neotec 3 în Trafic sau în Afara Orașului! Vizitați magazinele BBmoto, solicitați casca în mărimea potrivită și testați cum se comportă pe drum!

 

 

Calitatea Excepțională a căștilor Shoei!

Compania japoneză Shoei a fost primul producător mondial de căști moto! În prezent, Shoei s-a impus ca unul dintre cei mai importanți producători de căști de motocicletă de înaltă calitate și de înaltă performanță, afirmând că vinde peste 60% din căștile de calitate superioară din lume. Tehnologiile lor produc cochilii exterioare care asigură o absorbție ideală a impactului, o bună elasticitate, greutate redusă și o rezistență enorm de mare.


La Shoei, prioritatea absolută este respectarea diferitelor standarde la nivel mondial în materie de siguranță pasivă. Controalele lor stricte de calitate garantează că acest lucru se aplică în fiecare cască Shoei. Dar produsele au adus, de asemenea, o serie de contribuții la siguranța activă: aerodinamica, căptușeala confortabilă și ventilația eficientă a căștilor, toate acestea îl ajută pe pilot să se concentreze pe singurul lucru important: să conducă în siguranță.


Numele SHOEI este de mult timp sinonim cu "premium" pe piața căștilor de motociclist. Evoluția și producția liniei de căști de clasă mondială este un proces meticulos care combină cele mai noi tehnologii cu feedback-ul consumatorilor, practici moderne de testare, materiale avansate și aproape 60 de ani de experiență în fabricarea de căști. O etapă critică în procesul de fabricație, asamblarea finală a căștii se face cu atenție și precizie, inclusiv instalarea glisoarelor de ventilație, a garniturilor de protecție, a căptușelilor EPS care absorb impactul și a interioarelor de confort. Fiecare cască trece printr-o inspecție finală detaliată înainte de a fi transmisă consumatorului. Această respectare strictă a proceselor de producție și a standardelor de control al calității asociate garantează calitatea constantă a unei căști SHOEI.

Istorie

Compania SHOEI este dedicată dezvoltării tehnologiei superioare a căștilor moto începând din 1958.

Compania a fost fondată datorită spiritului imens și caracterului hotărât a fondatorului său Eitaro Kamata, care a proiectat și folosit produsele sale pentru sectorul de concurs moto.

Ceea ce este uimitor chiar și conform standardelor de astăzi este ritmul în care căștile moto SHOEI au devenit populare în toată lumea: începând de la sfârșitul anilor șaizeci, SHOEI ca marcă de calitate top răspândită mai întâi în SUA, a cucerit pe toate piețe moto din Europa.

Ceea ce este de asemenea uimitor este că oricine care a fost vreodată implicată în domeniul motocicletelor cunoaște numele SHOEI, în ciuda faptului că echipa companiei este formată de mai puțin de 500 de persoane în întreaga lume.

Dar ceea ce este cel mai uimitor, în special pentru un observator occidental, este dedicarea personalului din fabrică. SHOEI produce toate căștile moto (și toate piesele de cască moto) în Japonia, chiar dar costurile de fabricație de acolo au depășit mult costurile de fabricație al multor țări europene. De ce?

Răspunsul e simplu! Pentru calitate! Pentru membrii fabricilor fiecare cască SHOEI este drept provocare personală. Produsul defect este practic necunoscut, deoarece fiecare piesă reflectă spiritul, ambiția și atenția maximă acestor angajați profesioniști!

Pentru dvs. ca motociclist și client, asigurăm că veți simți și vă veți bucura de această calitate, fiecare dată când purtați o cască moto Shoei.
Nu pierdeți această plăcere!

 

Returnare produse
în 14 zile calendaristice.
Rezervare Produse
pentru proba în magazin.
Transport Gratuit
la comenzi de peste 200 lei.
Plată în Rate
Star BT, Alpha Bank, TBI Bank
OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE

OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE