Video Căști Moto Shoei

Căști Moto Shoei

Protejați-vă cu căști moto premium! Alegeți căști moto Shoei cu garanție de 5 ani.

 

Cumpărați Cască Moto Shoei NXR, GT-Air II, Neotec II, X-Spirit III sau J-Cruise II de la BBmoto! Livrăm în Toată Țara.

 

Cumpărați Cască Moto Shoei NXR, GT-Air II, Neotec II, X-Spirit III sau J-Cruise II de la BBmoto! Livrăm în Toată Țara.

GALERIE FOTO
CATALOG
GALERIE VIDEO

 

Compania SHOEI este dedicată dezvoltării tehnologiei superioare a căștilor moto începând din 1958.

Compania a fost fondată datorită spiritului imens și caracterului hotărât a fondatorului său Eitaro Kamata, care a proiectat și folosit produsele sale pentru sectorul de concurs moto.

Ceea ce este uimitor chiar și conform standardelor de astăzi este ritmul în care căștile moto SHOEI au devenit populare în toată lumea: începând de la sfârșitul anilor șaizeci, SHOEI ca marcă de calitate top răspândită mai întâi în SUA, a cucerit pe toate piețe moto din Europa.

Ceea ce este de asemenea uimitor este că oricine care a fost vreodată implicată în domeniul motocicletelor cunoaște numele SHOEI, în ciuda faptului că echipa companiei este formată de mai puțin de 500 de persoane în întreaga lume.

Dar ceea ce este cel mai uimitor, în special pentru un observator occidental, este dedicarea personalului din fabrică. SHOEI produce toate căștile moto (și toate piesele de cască moto) în Japonia, chiar dar costurile de fabricație de acolo au depășit mult costurile de fabricație al multor țări europene. De ce?

Răspunsul e simplu! Pentru calitate! Pentru membrii fabricilor fiecare cască SHOEI este drept provocare personală. Produsul defect este practic necunoscut, deoarece fiecare piesă reflectă spiritul, ambiția și atenția maximă acestor angajați profesioniști!

Pentru dvs. ca motociclist și client, asigurăm că veți simți și vă veți bucura de această calitate, fiecare dată când purtați o cască moto Shoei.
Nu pierdeți această plăcere!

 

Returnare produse
în 14 zile calendaristice.
Rezervare Produse
pentru proba în magazin.
Transport Gratuit
la comenzi de peste 200 lei.
Plată cu Card Bancar
printr-un sistem securizat.
OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE