Cumpărați orice Cască SHOEI NXR2 & aveți șansa să Câștigați un sistem SENA SRL-EXT sau o Vizieră Fotocromatică SHOEI CWR-F2 »

Echipamente Moto Richa

Simțiți-vă în siguranță, simțiți-vă bine!

 

Cumpărați Echipamente Moto Richa de la BBmoto! Oferim o Gamă Largă de Geci, Mănuși, Pantaloni, Blugi, Veste Moto & Livrăm în Toată Țara.

 

Cumpărați Echipamente Moto Richa de la BBmoto! Oferim o Gamă Largă de Geci, Mănuși, Pantaloni, Blugi, Veste Moto & Livrăm în Toată Țara.

GALERIE FOTO
MOOD
GALERIE VIDEO

 

Peisajul care alunecă pe măsură ce treci prin el, urletul motorului tău, vântul care îți este însoțitor în fiecare călătorie ... Motociclismul vă oferă sentimentul libertății infinite. Calitatea, confortul și siguranța sunt foarte importante pentru RICHA, deoarece libertatea este un sentiment de care vă puteți bucura doar dacă echipamentul dvs. de motocicletă vă oferă aceste calități. Indiferent dacă participați la o călătorie aventuroasă sau doar vă plimbați în oraș, RICHA® vă asigură că plimbarea Dvs. va fi sigură și confortabilă.

Măiestria Richa datează din 1952, când fondatorul companiei, Charles Rigaux, a confecționat prima sa pereche de mănuși de piele. Designul lui a fost garanția calității, care a rămas cuvântul cheie în colecțiile RICHA.

RICHA® fabrică echipamente moto din piele sau textil cu calitate de înaltă, tehnologie avansată și protecții premium D3O®. Începând de 2011, mănușile sunt certificate Gore-Tex iar în 2015 compania a obținut licența GORE-TEX® pentru îmbrăcămintele lor de motocicletă.

Astăzi este un brand de echipamente recunoscut de motocicliști din întreaga lume: produsele sunt vândute în 40 de țări, inclusiv în SUA.

 

Richa Touring
Fie că doriți să ajungeți la locuri îndepărtate sau să găsiți aventură în naveta de zi cu zi, cu echipamentul touring potrivit veți ajunge oriunde. Echipamentele de touring RICHA sunt proiectate atent, astfek sunt foarte practice și confortabile. Unele dintre geci, pantaloni, cizme și mănuși sunt multifuncționale, în timp ce altele sunt concepute pentru o utilizare specifică. Dacă sunteți în căutarea echipamentului perfect pentru călătoriile aventuroase, echipamentele Richa de înaltă performanță sunt exact ceea ce ați căutat!

Lifestyle
Dacă aveți un cafe racer sau o motocicletă clasică, cu o ținută elegantă, totdeauna veți sta în mijlocul atenției. Așadar, îmbrăcați-vă în geaca acela de piele atemporală și bucurați-vă de un aspect care nu va ieși niciodată din stil, la fel ca motocicleta cu care călătoriți. Echipamentele noastre de stil de viață sunt clasice, confortabile și oferă toată protecția de care aveți nevoie. Toate materialele și tehnologiile au fost testate riguros și sunt aprobate de laboratorul nostru de testare, sunt 100% potrivite pentru motociclism!

Racing
Echipamentul moto este o necesitate de bază al tuturor motocicliștilor, dar dacă doriți să trageți puțin mai tare, este recomandat să purtați cele mai bune echipamente de protecție. Echipamentele și accesoriile de sport RICHA sunt concepute pentru viteză si performanță. Indiferent dacă este vorba despre echipamente all season, rezistente la apă, sau despre jachete din plasă de vară, RICHA asigură exact ceea ce îți trebuie.

 

 

 

 

 

Returnare produse
în 14 zile calendaristice.
Rezervare Produse
pentru proba în magazin.
Transport Gratuit
la comenzi de peste 200 lei.
Plată în Rate
Star BT, Alpha Bank, TBI Bank
OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE

OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE