Cumpărați acum, plătiți mai târziu. Alegeți plata prin rate, fără avans!
Video Echipamente Moto Bering

Echipamente Moto Bering

Vă oferim direct din stoc peste 800 de Echipamente Moto Bering în 150+ de variante!  

 

Cumpărați Echipamente Moto Bering de la BBmoto! Oferim o Gamă Largă de Geci, Mănuși, Pantaloni, Blugi, Ghete Moto. Aveți posibilitatea să le comandați online cu transport gratuit sau să le probați în magazinele BBmoto înainte de achiziție. 

Cumpărați Echipamente Moto Bering de la BBmoto! Oferim o Gamă Largă de Geci, Mănuși, Pantaloni, Blugi, Ghete Moto. Aveți posibilitatea să le comandați online cu transport gratuit sau să le probați în magazinele BBmoto înainte de achiziție.GALERIE FOTO
MOOD
GALERIE VIDEO

Bering - Experiența Condițiilor Extreme!

Brandul s-a născut, în 1951, sub numele de Plastex, o marcă de îmbrăcăminte de protecție pentru vehicule pentru bicicliști iar o companie subsidiară a lor s-a specializat în confecționarea hainelor pentru marinarii. De la marinar până la căpitan, fiecare echipaj caută haine ultra eficiente, dar și confortabile. O profesie care îi expunea pe oameni la rigorile vieții la bord, zguduiți de condiții extreme, și care presupunea alegerea unor echipamente de protecție care să nu dezamăgească. În 1991, a adoptat numele BERING, inspirat de celebra strâmtoare cu același nume și de condițiile sale extreme, pentru a materializa misiunea mărcii de a proteja utilizatorii de vehicule pe două roți. Combinând cerințele de calitate și căutarea constantă a inovației, marca a cunoscut rapid succesul și a devenit o marcă emblematică, precum și un campion în materie de protecție. Emblema este creată după Ursul polar: rezistent la apă, la frig, la ciocniri. Ursul polar este un atlet, rezultatul perfect al evoluției care a adaptat la un mediu exigent și dur, în orice circumstanță. Bering prezintă interacțiunile dintre posibilitățile oferite de tehnologie, condițiile de utilizare și nivelul de siguranță. Cunosc mediul în care au nevoie să-și exprime creativitatea lor, ceea ce înseamnă că membrii echipajului de design sunt experți în aceste aspecte, ceea ce înseamnă că clienții lui Bering au garanția că primesc îmbrăcăminte la fel de sigure precum și interactive.

Crearea și dezvoltarea echipamentelor de protecție necesită experiență și cunoștințe tehnice aprofundate. Pe lângă obligația de a proteja în caz de cădere, există reguli esențiale de barieră termică, de impermeabilizare și, mai presus de toate, de confort.

Bering a integrat inovația și tehnologia în serviciul protecției. Anii de cercetare și dezvoltare și stăpânirea tehnologiei au făcut ca Bering să devină prima marcă din lume care a proiectat airbagul rutier electronic. De aceea, există numeroase interacțiuni între posibilitățile oferite de tehnica produsului, condițiile de utilizare și nivelul de siguranță.

Siguranța combinată cu confortul se află în centrul priorităților brandului de aceea Bering este suma bărbaților și femeilor care se depășesc pe ei înșiși, a ideilor și a proiectelor ambițioase care urmează să fie dezvoltate.

De la lansarea primei game King Size, cu o croială adaptată siluetelor bărbătești voluminoase și corpolente, până la dezvoltarea de produse concepute cu materiale contemporane omologate CE și certificate EPI, capacitatea de a oferi confort și un nivel de confort premium a fost întotdeauna o prioritate pentru marcă.

Cu ajutorul experienței sale de aproape 70 de ani, Bering a dezvoltat tehnologii pentru protecția motocicliștilor ca ShellTech și BWTech. Provenind din noua clasificare a căptușelilor dezvoltată de către Bering, ShellTech vă veți putea, odată cu căptușeala este în mână, să se distingă vizual diferitele rezistențe la căldură. Există 4 niveluri diferite de vată de bumbac pentru diferite situații cu căldură din ce în ce mai puternică. Rezultatele de la noua clasificare a membranelor dezvoltată, BWTech este o gamă de membrane impermeabile și respirabile. Conceptul BWTech se bazează pe un sistem avansat de țesături microporoase, care asigură o impermeabilitate perfectă la vânt și la apă, fiind în același timp transpirabil. BWTech a fost conceput în 4 versiuni corespunzătoare unui nivel specific de respirabilitate, în funcție de nevoilor dumneavoastră și a modului în care vă manevrați bicicleta.

Bering își continuă tranziția ecologică prin adoptarea unei politici responsabile de abordare responsabilă în dezvoltarea de produse de calitate, în timp ce utilizând, atunci când este posibil din punct de vedere tehnic, materiale ecologice, certificate de etichete și organisme de referință în domeniu și ale căror cerințe garantează respectarea mediului înconjurător.

Obiectivul Bering este de a asculta și observa utilizatorii pentru a evolua, gândi și crea produse care să îi însoțească și să îi protejeze pe mii de kilometri și să construiască împreună cu ei amintiri de neuitat în aceste momente de bucurie și libertate.

Descoperiți gama noastră completă de îmbrăcăminte moto BERING, cu o varietate de stiluri, inclusiv geci, pantaloni, mănuși ghete și cizme.

 

 

 

Returnare produse
în 14 zile calendaristice.
Rezervare Produse
pentru proba în magazin.
Transport Gratuit
la comenzi de peste 200 lei.
Plată în Rate
prin card de credit sau TBI Bank
OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE