Video Echipamente Moto Bering

Echipamente Moto Bering

Vă oferim direct din stoc peste 800 de Echipamente Moto Bering în 150+ de variante!  

 

Cumpărați Echipamente Moto Bering de la BBmoto! Oferim o Gamă Largă de Geci, Mănuși, Pantaloni, Blugi, Ghete Moto. Aveți posibilitatea să le comandați online cu transport gratuit sau să le probați în magazinele BBmoto înainte de achiziție. 

Cumpărați Echipamente Moto Bering de la BBmoto! Oferim o Gamă Largă de Geci, Mănuși, Pantaloni, Blugi, Ghete Moto. Aveți posibilitatea să le comandați online cu transport gratuit sau să le probați în magazinele BBmoto înainte de achiziție.GALERIE FOTO
MOOD
GALERIE VIDEO

 

Bering - Experiența Condițiilor Extreme!

Brandul a fost lansat în anul 1951. Compania inițial se numea Plastex. Un grup, a cărui activitate principală s-a bazat pe confecționarea de îmbrăcăminte de protecție pentru bicicliști iar o companie subsidiară a lor a specializat în confecționarea hainelor pentru marinarii. De la marinar până la căpitan, fiecare echipaj caută haine ultra eficiente, dar și confortabile.

Emblema este creată după Ursul polar: rezistent la apă, la frig, la ciocniri. Ursul polar este un atlet, rezultatul perfect al evoluției care a adaptat la un mediu exigent și dur, în orice circumstanță. Bering prezintă interacțiunile dintre posibilitățile oferite de tehnologie, condițiile de utilizare și nivelul de siguranță. Cunosc mediul în care au nevoie să-și exprime creativitatea lor, ceea ce înseamnă că membrii echipajului de design sunt experți în aceste aspecte, ceea ce înseamnă că clienții lui Bering au garanția că primesc îmbrăcăminte la fel de sigure precum și interactive.

Cu ajutorul experienței sale de aproape 70 de ani, Bering a dezvoltat următoarele tehnologii pentru protecția motocicliștilor:

ads-picto-min
adt-picto-min
bwtech-min
3in1bering.png-min
 

Descoperiți gama noastră completă de îmbrăcăminte moto BERING, cu o varietate de stiluri, inclusiv jachete, pantaloni, mănuși și încălțăminte.

 

 

 

Returnare produse
în 14 zile calendaristice.
Rezervare Produse
pentru proba în magazin.
Transport Gratuit
la comenzi de peste 200 lei.
Plată în Rate prin TBIPay
fără avans, 100% online.
OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE