Voucher de 5% Reducere la Serviciile de Detailing & Transport Motociclete Crazy Garage!

Echipamente Moto Bering

Vă oferim direct din stoc peste 800 de Echipamente Moto Bering în 150+ de variante!  

 

Cumpărați Echipamente Moto Bering de la BBmoto! Oferim o Gamă Largă de Geci, Mănuși, Pantaloni, Blugi, Ghete Moto. Aveți posibilitatea să le comandați online cu transport gratuit sau să le probați în magazinele BBmoto înainte de achiziție. 

Cumpărați Echipamente Moto Bering de la BBmoto! Oferim o Gamă Largă de Geci, Mănuși, Pantaloni, Blugi, Ghete Moto. Aveți posibilitatea să le comandați online cu transport gratuit sau să le probați în magazinele BBmoto înainte de achiziție.GALERIE FOTO
MOOD
GALERIE VIDEO

Bering - Experiența Condițiilor Extreme!

Doriți să vă simțiți încrezător și protejat în timpul aventurilor dumneavoastră pe motocicletă? Atunci Bering reprezintă alegerea perfectă pentru dumneavoastră!

În calitate de comerciant dedicat comunității moto, suntem mândri să vă prezentăm brandul Bering. Cu o experiență de peste 70 de ani în industria echipamentelor de protecție, Bering s-a impus ca un lider în ceea ce privește calitatea și inovația.

Brandul Bering a luat naștere sub numele de Plastex în anul 1951, fiind inițial cunoscut pentru producția de îmbrăcăminte de protecție destinată bicicliștilor. Ulterior, compania și-a extins activitatea, specializându-se în confecționarea hainelor pentru marinari. În anul 1991, sub numele Bering, inspirat de celebrul strâmtoare cu același nume și de condițiile extreme pe care le implică, brandul și-a stabilit misiunea de a proteja utilizatorii de vehicule pe două roți.

Bering se remarcă prin faptul că combină în mod excepțional cerințele de calitate și inovație, devenind astfel o marcă emblematică și un reper în ceea ce privește echipamentele de protecție. Emblema brandului, creată după modelul ursului polar, simbolizează rezistența la apă, frig și impact. Așa cum ursul polar este un atlet adaptat la un mediu dur și exigent, Bering pune accentul pe interacțiunea dintre tehnologie, condițiile de utilizare și nivelul de siguranță.

Crearea și dezvoltarea echipamentelor de protecție necesită expertiză și cunoștințe tehnice profunde. În plus față de funcția de protecție în caz de cădere, echipamentele de protecție trebuie să îndeplinească și reguli esențiale de barieră termică, impermeabilizare și confort.

Bering a integrat inovația și tehnologia în serviciul protecției. Prin cercetare și dezvoltare de-a lungul anilor, Bering a devenit primul brand din lume care a proiectat airbagul rutier electronic. Astfel, interacțiunile dintre posibilitățile oferite de tehnologie, condițiile de utilizare și nivelul de siguranță sunt maximizate.

La Bering, siguranța combinată cu confortul reprezintă o prioritate. Echipa de designeri și ingineri sunt experți în înțelegerea nevoilor utilizatorilor și sunt dedicați dezvoltării de produse care să asigure un nivel superior de confort și protecție.

De la lansarea primei game King Size, cu o croială adaptată siluetelor bărbătești de dimensiuni mari, până la gamăa Evo, concepută pentru utilizatorii exigenți, Bering oferă o varietate de echipamente care acoperă toate preferințele și stilurile de pilotaj.

Descoperiți gama noastră largă de produse Bering, care include jachete, pantaloni, mănuși, ghete și cizme. Indiferent de alegerea dumneavoastră, fiecare produs este realizat cu pasiune și profesionalism, asigurându-vă o experiență excepțională pe motocicletă.

Încredereți-vă în Bering și experimentați adrenalina extremă în cea mai sigură și confortabilă modalitate posibilă!

 

Returnare produse
în 14 zile calendaristice.
Rezervare Produse
pentru proba în magazin.
Transport Gratuit
la comenzi de peste 200 lei.
Plată în Rate
Star BT, Alpha Bank, TBI Bank
OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE

OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE