Voucher de 5% Reducere la Serviciile de Detailing & Transport Motociclete Crazy Garage!

Sendra Boots

Produse Premium Lucrate Manual din Piele Naturală

 

Suntem distribuitori oficiali Sendra Boots în România. Cumpărați Produse Premium Sendra Boots de la BBmoto!

 

Suntem distribuitori oficiali Sendra Boots în România. Cumpărați Produse Premium Sendra Boots de la BBmoto!

GALERIE FOTO
MOOD
GALERIE VIDEO

 

Povestea Cizmelor Sendra Boots a început în urmă cu peste 100 de ani. Peste 100 de ani care încorporează expertiza mai multor generații, de la fondatorul brandului, Andrés Sendra, până la strănepotul său, Francisco Javier Sendra, actualul director al companiei și liderul unei echipe de peste 170 de specialiști în modă, design și fabricație.

A început ca o mică afacere de familie și a devenit unul dintre cele mai importante mărci de cizme din lume, datorită expertizei și capacității sale de a dezvolta și continua.

Pentru Sendra, secolul XXI este o perioadă de dezvoltare continuă. După 100 de ani de existență dedicată muncii și inovării, a devenit brandul top al producției de cizme din Europa. În fiecare an 200.000 de perechi de cizme trec prin mâinile a 170 de meșteri experți, într-un proces care include 250 de operații de fabricație.

Proiectarea, tăierea și modelarea pielii, brodarea sau străpungerea motivelor sale, ofer fiecărui bocanci un finisaj perfect. Acestea sunt etapele care alcătuiesc procesul de fabricație a cizmelor Sendra în 250 de pași, printre care se află cusăturile Goodyear - tehnologia care stă la baza reputației mărcii Sendra pentru o calitate imbatabilă.

Sistemul Goodyear presupune cusarea dublă a pielii cu talpa, făcând cizmele foarte puternice și de lungă durată. Cusăturile interioare se unesc partea superioară a pielii cu branțul și talpa inferioară, în timp ce cusăturile exterioare atașează talpa inferioară cu talpa superioară. Talpa este formată din două tălpi separate cu un strat de plută între ele pentru a acționa ca izolator termic și pentru a optimiza confortul sprijinînd piciorul.

În continuare, cizma este șlefuită și lustruită în jurul marginilor și tocurilor sale, înainte de aplicarea coloranților, ceară Carnauba și finisaje aniline. Apoi cizma este păstrată trei zile, timp suficient pentru a vă asigura că curbele cizmei sunt setate în memoria pielii.

Traseul este precis, consecvent și meticulos, cu 250 de pași de producție de-a lungul drumului, fiecare avântat în măiestrie, îngrijire, calitate și perfecțiune.

 

 

Returnare produse
în 14 zile calendaristice.
Rezervare Produse
pentru proba în magazin.
Transport Gratuit
la comenzi de peste 200 lei.
Plată în Rate
Star BT, Alpha Bank, TBI Bank
OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE

OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE