Voucher de 5% Reducere la Serviciile de Detailing & Transport Motociclete Crazy Garage!

Echipamente Moto Trilobite

Certificate AA & AAA cu o rezistență la abraziune impresionantă de până la 5 secunde la 120 km/h!

 

Programul Trilobite Crash: Dacă ați suferit deja câteva "răniri de luptă" în echipamentul Trilobite, pur și simplu ne scrieți și puteți începe sezonul într-o nouă ținută de motociclist!

 

Programul Trilobite Crash: Dacă ați suferit deja câteva "răniri de luptă" în echipamentul Trilobite, pur și simplu ne scrieți și puteți începe sezonul într-o nouă ținută de motociclist!

GALERIE FOTO
MOOD
GALERIE VIDEO

 

Trilobite® este o marcă de îmbrăcăminte pentru motociclete cu sediul în Cehia, care se concentrează asupra siguranței, confortului și stilului în modelele sale pentru a obține cea mai bună experiență pentru clienții săi .Încă de la lansarea primului model Parado în 2012, Trilobite a devenit o marcă foarte recunoscută de consumatori și motocicliști din întreaga lume. Până în prezent, marca este prezentă în 30 de țări prin intermediul distribuitorilor și/sau al dealerilor direcți. Materialele inovatoare de la cei mai importanți producători de textile și tehnicile moderne de cusut sunt folosite în produse pentru a asigura o calitate superioară de care se bucură fiecare motociclist. Marca Trilobite utilizează tehnologii avansate, cum ar fi Kevlar® DuPont, țesăturile WAX COTTON® în 2 și 3 straturi, membranele B-DRY, COOLMAX®, DYNEEMA, TRILOBITEX® și TRI-TEX® pentru a creea blugi moto

De ce Kevlar® DuPont?
DuPont este un lider global în domeniul inovației, cu materiale și soluții bazate pe tehnologie care ajută la transformarea industriilor și a vieții de zi cu zi. De la protejarea eroilor și inspirarea sportivilor, până la explorarea de noi frontiere și îmbunătățirea modului de a ajunge acolo, versatilitatea, durabilitatea și rezistența DuPont™ Kevlar® continuă să permită lucruri uimitoare.

Extrem de puternic, dar ușor și durabil, Kevlar® oferă echilibrul perfect între formă și funcție, permițându-vă să redefiniți performanța și să explorați noi posibilități. Fie că este utilizat pentru protecție sau transport, Kevlar® vă menține în fruntea inovației.

De mai bine de 50 de ani, Kevlar® și-a dovedit eficiența în cele mai extreme condiții. Această durabilitate și versatilitate legendară îl fac perfect pentru a duce echipamentul pentru motociclete la un alt nivel.

Cele mai importante calități ale echipamentelor moto Dupont Kevlar ® sunt:
Rezistență la abraziune și perforare - Fibrele Kevlar®, atunci când sunt integrate în materiale textile, sporesc rezistența la abraziune prin impact, diminuează uzura, oferă protecție la perforare și rezistență la rupere.
Ușor - Fibra Kevlar® este de cinci ori mai rezistentă decât oțelul, oferind o rezistență ușoară fără a sacrifica performanța sau protecția.
Rezistență la foc și căldură - Kevlar® este o fibră unică în felul ei, capabilă să reziste la foc și căldură, oferind protecție atunci când aveți nevoie de ea.
Puternic și robust - Fibra Kevlar® își păstrează calitățile de înaltă performanță, cum ar fi rezistența la tracțiune, chiar și după solicitări și eforturi repetate.

 

Țesături WAX COTTON® în 2 și 3 straturi.

Trilobite® Premium Aramid Fashion folosește cea mai bună bumbac cerat de pe piață pentru a crește durata de viață și performanța produsului.

Conceptul de bumbac cerat a fost dezvoltat inițial la începutul secolului al XV-lea de către marinarii din Anglia și Scoția. De-a lungul secolelor, a devenit foarte popular pentru performanța sa excepțională. Bumbacul cerat necesită doar o îngrijire minimă pentru a-și menține aspectul și poate rezista ani de zile fără spălare. Formula de ceară pulverizată pe stratul superior al bumbacului nu este toxică și periculoasă și se comportă excelent atât la temperaturi ridicate, cât și la temperaturi scăzute. Finisajul rafinat cu ceară oferă un strat suplimentar de protecție împotriva ploii, a umezelii și a intemperiilor. Are o durată de viață lungă, comportându-se ca și pielea.

Material B-DRY

Principalul avantaj al materialului B-DRY este reprezentat de caracteristicile sale impermeabile. Trei straturi laminate direct asigură că veți merge mereu uscat și în confort maxim, indiferent dacă călătoriți pe ploaie. Apa nu va ajunge pe corpul dumneavoastră, deoarece nanomembrana laminată funcționează ca o barieră care nu va lăsa apa să ajungă pe corp, deoarece se oprește în straturile superioare, care se usucă din nou rapid.

Denim Cordura® cu material COOLMAX®.

Materialul CORDURA® Denim ajută blugii să reziste mai mult decât denimul tradițional din bumbac 100%. Materialul păstrează aspectul și senzația autentică a denimului din bumbac, dar cu o rezistență sporită la abraziune, și duritate. Blugii realizați cu materialul CORDURA® Denim sunt excepțional de rezistenți, fără a face compromisuri în ceea ce privește confortul și stilul. Principalele avantaje ale țesăturii CORDURA® denim sunt durabilitatea extremă, rezistența la rupere și rezistența la abraziune. Adăugarea fibrelor COOLMAX® în denim înseamnă crearea unui sistem de evacuare a umidității în interiorul țesăturii. Acest sistem de fibre duce umezeala în stratul superior al țesăturii, ceea ce permite motociclistului să rămână răcoros, uscat și să se simtă mai confortabil atunci când vine vorba de zile călduroase.

Material DYNEEMA®.

Dyneema® Denim în majoritate este un amestec de fibre de polietilenă cu bumbac. Firul Dyneema® se bazează pe o polietilenă cu greutate moleculară ultraînaltă (UHMWPE) care este fabricată printr-un proces special de filare, rezultând o fibră cu o cristalinitate extrem de ridicată și cu următoarele proprietăți: Materialul are o rezistență extrem de mare la tracțiune. În funcție de conținutul de Dyneema® din Denim, va fi extrem de dificil să se rupă sau să se rupă țesătura. Se susține că este de 15 ori mai rezistentă decât oțelul. Denimul care conține mai mult de 5 - 10% Dyneema® va avea o rezistență la tăiere sensibil mai mare decât țesăturile obișnuite.

Utilizarea a jumătate din cantitatea de Dyneema® îmbunătățește cu 70% rezistența la abraziune a unui denim moto cu un singur strat de aramidă. Îmbunătățirea similară este de 300%. Dyneema® în sine este inert din punct de vedere chimic și, prin urmare, rezistă la aproape toate tipurile de substanțe chimice. Nu se recomandă înălbirea și nici curățarea uscată a denimului cu Dyneema® pentru a preveni problemele de calitate legate de fibra de bumbac din denim.

Dyneema® are o temperatură de topire de 140 -144°C și, prin urmare, trebuie evitată orice expunere la temperaturi mai mari de 130°C. chiar și pentru perioade scurte (secunde). Acesta este motivul pentru care recomandarea este de a călca la maximum 110°c și de a usca la temperaturi scăzute.

Toate hainele Trilobite impermeabile sunt tratate hidrofobic, ceea ce conferă produselor proprietăți impermeabile suplimentare. Principiul tratamentului hidrofob este că fiecare fibră este acoperită cu un strat subțire de nanoparticule. Rezultatul este un nivel extrem de ridicat de caracteristici hidrofobe care nu oferă nicio șansă lichidelor să se prelingă la suprafața materialului, murdărind sau chiar deteriorând materialul.

Membrana TRI-TEX®.

TRI-TEX® este o membrană microporoasă acoperită cu poliuretan, cu pori de diferite dimensiuni. Membrana TRI-TEX® este impermeabilă, respirabilă și rezistentă la vânt . Impermeabilitatea membranei se măsoară pe baza coloanei de apă sub a cărei presiune materialul începe să lase să treacă apa prin el, TRI-TEX® este capabil să rețină până la 10 000 mm coloană de apă. Respirabilitatea membranei înseamnă în ce măsură membrana este capabilă să lase să treacă vaporii de umiditate din corp Astfel, această capacitate reduce supraîncălzirea și reținerea umezelii sub stratul de membrană. Măsurată în g/cm2/24h, membrana TRI-TEX® atinge valoarea de 10 000 g.

Material TRILOBITEX®.

Este un material performant unic la nivel mondial de la Trilobite® numit TRILOBITEX® reprezintă o tehnologie inovatoare în lumea protecției blugilor de motocicletă.

Materialul TRILOBITEX® este special conceput pentru îmbrăcăminte pentru motociclete. Acesta combină caracteristicile de bază care sunt importante pentru siguranța fiecărui motociclist: rezistență la abraziune, respirabilitate, confort, impermeabilitate. Cei care poartă blugi atunci când merg pe motocicletă doresc, de asemenea, să călătorească uscat și în siguranță. Materialul TRILOBITEX® este mai mult decât satisfăcător și este dezvoltat exclusiv pentru motocicliști.

Membranele vor asigura un drenaj fără egal al umezelii de pe piele către mediul exterior și vor păstra în continuare o valoare suficientă a coloanei de apă și caracteristici 100% rezistente la vânt. Datorită structurii unice de nanolitru cu diametrul de până la 150 nm, nanomembrana are 20 000 000 de pori pe 1 cm2. Datorită acestui fapt, nanomembrana este capabilă să atingă proprietăți unice cu care nici o altă membrană din lume nu poate concura. Nanomembrana este foarte asemănătoare cu pielea umană, ceea ce conferă membranei valori extrem de ridicate în ceea ce privește proprietățile sale de respirabilitate. Aceasta înseamnă capacitatea de a elimina umiditatea corpului de la piele către mediul exterior. În plus, nanomembrana este 100% rezistentă la vânt, iar rezistența sa hidrostatică poate depăși 10000 mm+.

Programul Trilobite Crash

Realizați o fotografie a echipamentului Trilobite deteriorat și veți primi unul nou în schimb.
Dacă echipamentul Trilobite se deteriorează într-un accident rutier, trebuie doar să îl returnați și să descrieți pe scurt ce s-a întâmplat, iar ei vă vor oferi unul nou în schimb. Este atât de simplu! Realizați cât mai multe fotografii de la locul accidentului rutier, motocicletă și, în primul rând, de la echipamentul dumneavoastră, inclusiv de la daunele acestuia! Trimiteți-ne echipamentul deteriorat, fotografiile și descrierea accidentului rutier. În rezumat, menționați locul, data, motocicleta și viteza la care a avut loc accidentul, precum și produsul Trilobite pe care îl purtați, precizați dacă a fost o alunecare sau o coliziune, etc. Noi vom transmite fotografiile și echipamentul celor de la Trilobite, care vor examina cu atenție fotografiile, vor analiza circumstanțele accidentului și vor verifica pantalonii sau geaca deteriorată. Apoi, vom lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă informa cum veți primi produsul de înlocuire. Sună bine? Dacă ați suferit deja câteva "răniri de luptă" în echipamentul Trilobite, pur și simplu ne scrieți și puteți începe sezonul într-o nouă ținută de motociclist!

 

 

 

 

Returnare produse
în 14 zile calendaristice.
Rezervare Produse
pentru proba în magazin.
Transport Gratuit
la comenzi de peste 200 lei.
Plată în Rate
Star BT, Alpha Bank, TBI Bank
OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE

OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE