Voucher de 5% Reducere la Serviciile de Detailing & Transport Motociclete Crazy Garage!

Cizme & Ghete Gaerne

„Cine poartă încălțările mele ar trebui să fie mândru în fiecare zi, deoarece numele Gaerne înseamnă calitate fără compromis”

 

Fondată în 1962 de Ernesto Gazzola, maestrul încălțămintei sportive, de la numele căruia provine numele brandului Gaerne.

 

Fondată în 1962 de Ernesto Gazzola, maestrul încălțămintei sportive, de la numele căruia provine numele brandului Gaerne.

GALERIE FOTO
MOOD
GALERIE VIDEO

 

Abilitățile și tradiția meșterilor experți, selecția riguroasă a materialelor, căutarea fără compromisuri a calității, inovării și cercetări către soluții noi și originale: aceasta este filosofia unui brand care a ajuns la succes internațional.

Motorsportul este pasiune și tenacitate, un antrenament dedicat și satisfacție finală. Gaerne introduce acest spirit în producția de cizme profesionale orientate spre performanță de neegalat. Cizme care domină piața datorită utilizării tehnologilor celor mai avansate, utilizării materialelor de calitate și durabile și datorită designului futurist, unic!

Experiența multor decenii ajută întregul proces de producție cu o notă artizanală. O mână sigură și agilitatea, care vine din cunoașterea secretelor fabricării, se îmbină cu precizie și ingeniozitate pentru a separa produsele GAERNE.

Gaerne oferă o gamă largă de cizme moto pentru stradă și motocross de foarte bună calitate. Este o companie din Italia care fabrică cizme de înaltă calitate de peste 45 de ani. Cu succesul lor prin ghetele Gaerne SG-10 au făcut, ca Gaerne să devină un nume cunoscut la nivel mondial.

Multe lucruri s-au schimbat de la început, de la cea mai simplă mașină de cusut, până la mașinile de înaltă tehnologie de astăzi. Dar Gaerne nu va schimba niciodată sediul, scopul lor este să păstreze producția întotdeauna în Italia și să mențină astfel calitatea neegalată a cizmelor, prin care Gaerne a devenit atât de renumit. Toate cizmele sunt fabricate în propria fabrică din Italia și sunt mândri de cicmele lor "made in Italy"!

 

Technologiile oferite de cizmele și ghetele moto Gaerne:

”INNER LINING” - căptușeală pre-formată, antibacteriană și respirabilă pentru un confort sporit, cu formă anatomică prin care se potrivește perfect cu forma picioarelor, asigurând confort neegalat.
 
”SHIFTER PROTECTION” - protector de poliuretan în formă anatomică oferă senzație maximă la schimbarea vitezelor și asigură protecția suplimentară a degetelor.
 
”SOLE” - tălpi de cauciuc, cu densitate variabilă, rezistente la uzură, ulei și combustibili, cu aderență excelentă atăt pe motocicletă cât și pe sol.
 
”SLIDER” - slidere de magneziu, rezistente la uzură care permit mișcarea liberă a piciorului
 
”GAERNE FLOATING SYSTEM” - sistemul unic, realizat din compozit de carbon, permite mișcarea naturală a piciorului și previne răsucirea gleznei, fără a compromite flexibilitatea.
 
”Buckle system” - patru catarame ușoare, din aliaj de aluminiu, care se atașează la o curea reglabilă, un sistem care oferă "Easy in" și "Easy out", purtare confortabilă, fără avarie.
 
”Dual Stage Pivot System” - oferă un suport lateral puternic în timp ce o placă glisantă menține talpa într-o poziție fermă și verticală, împiedică răsucirea gleznei în situații nedorite

 

 

 

Returnare produse
în 14 zile calendaristice.
Rezervare Produse
pentru proba în magazin.
Transport Gratuit
la comenzi de peste 200 lei.
Plată în Rate
Star BT, Alpha Bank, TBI Bank
OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE

OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE