Voucher de 5% Reducere la Serviciile de Detailing & Transport Motociclete Crazy Garage!

Cizme Enduro - Cross GAERNE SG22 2023 · Negru

3 145 Lei

Livrare gratuită

Modelul selectat: Negru - Cod: 2000000252674
Mărimea selectată: 41 << Tabel de Mărimi >>

Livrare la domiciliu
Indisponibil
- Mărimea 41 nu este pe stoc.
Indisponibil - Mărimea 41 nu este pe stoc.
Disponibilitate în magazin
Magazin Otopeni - București
- Mărimea 41 nu este pe stoc.
Magazin Otopeni - București - Mărimea 41 nu este pe stoc.
Magazin Gheorgheni
- Mărimea 41 nu este pe stoc.
Magazin Gheorgheni - Mărimea 41 nu este pe stoc.

Suflet, minte și corp concentrate pe un singur obiectiv: crearea unei cizme enduro de înaltă performanță, capabile să combine măiestria Made in Italy cu materiale și soluții tehnice de ultimă generație. Fiecare componentă, fiecare detaliu al SG22 a fost pus la punct datorită acestei mentalități. Prima inovație este noul 3D Main Body Toe Box, care adoptă o construcție tridimensională, caracterizată de un singur element de îmbinare poziționat în exterior, în apropierea levierului de închidere. Acest lucru permite o reducere a înălțimii dintre talpă și schimbătorul spate, crescând viteza de schimbare a vitezelor. Cataramele din aluminiu Superlight Buckles ies în evidență datorită unui nou finisaj vopsit, iar îmbunătățirile nu sunt doar estetice. Pe lângă reglarea clasică a curelei, maneta de blocare superioară a SG22 poate fi reglată în trei poziții. Un sistem care, combinat cu cele două poziții garantate de noua protecție frontală a tibiei face posibilă obținerea unor configurații multiple pentru a optimiza ajustarea și a permite introducerea cu ușurință a protecțiilor pentru genunchi. În apropierea plăcii frontale sunt alocate două guri de aerisire pentru a permite intrarea aerului, iar în interior în corespondență sunt proiectate canale 3D pentru a crea cavități capabile să faciliteze evacuarea umidității și disiparea căldurii.

Obiectivul tehnicienilor de la Gaerne este clar: îmbunătățirea ergonomiei fără a sacrifica siguranța. Noul design Razorback ajută la reducerea greutății totale a cizmei.

La nivel intern, spuma de memorie 1.0 a fost, de asemenea, reproiectată. Acest material injectat ia forma gleznei, stabilizând întregul picior, permițând piciorului să devină una cu cizma. Partea interioară a piciorului, în contact cu motocicleta, dispune de elemente din cauciuc Grip Guard 1.0 cu un compus dezvoltat împreună cu riderii profesioniști. Acest lucru îmbunătățește protecția și optimizează coeficientul de frecare pentru o mai bună senzație de pedalare.

Cizmele Enduro - Cross GAERNE SG22 2023 au următoarele caracteristici:

 • Cataramele Superlight din aluminiu au un nou finisaj vopsit cu detalii vizibile. Catarama superioară poate fi fixată în trei poziții.
 • Orificiile de aerisire facilitează eliberarea căldurii și a umidității și funcționează în sinergie cu noua căptușeală interioară.
 • Noua cutie de vârf 3D Main Body Toe Box prezintă un design tridimensional preformat cu un singur element de îmbinare în apropierea cataramei de închidere din exterior. Această configurație face posibilă reducerea înălțimii dintre talpa și apărătoarea de schimbare a vitezei, crescând viteza de schimbare a vitezei.
 • Noua placă frontală de protecție a tibiei poate fi plasată în două poziții, ceea ce permite configurații multiple și funcționează cu catarama de închidere superioară, permițând astfel introducerea ușoară a protecțiilor pentru genunchi și acomodarea vițeilor mai mari.
 • Noul vârf Steel Bumper 1.0 prezintă o grosime redusă care scade greutatea fără a sacrifica niciun capacitate de protecție.
 • Partea interioară a piciorului este prevăzută cu elemente Grip Guard 1.0, cu un compus dezvoltat împreună cu rideri profesioniști. Aceasta îmbunătățește protecția și optimizează coeficientul de frecare pentru o mai bună senzație de pedalare.
 • Talpa este echipată cu inserții cu dublă densitate, una care oferă o aderență optimă cu tălpile și o durabilitate fără precedent, iar cealaltă care asigură amortizare și tracțiune la mers.
 • Noul Razorback oferă geometrii de mișcare perfecționate, care permit ghetei să se adapteze mai bine la mișcările gleznei.
 • Sistemul Gaerne Dual Stage Pivot System 1.0 protejează glezna cu două stopuri de capăt care limitează hiper-extensiunea, hiper-flexiunea și mișcările laterale. Taloneta Microshock are un compus de cauciuc cu o densitate diferită, pentru a oferi un efect de amortizare în microimpactele din timpul curbelor de călărie.
 • Interior din spumă cu memorie pentru o potrivire personalizată
 • Fabricate în Italia

Material Respirabil
Produs confecționat din material respirabil.

Cizme Enduro - Cross GAERNE SG22 2023 · Negru
9665_hdr_9665_hdr_respirabil.webp

Material Respirabil
Produs confecționat din material respirabil.

Cizme & Ghete Gaerne
UK sizes
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 -
German sizes
38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

 

Producători / Brands Cizme & Ghete Gaerne
Vârstă Adult
Gen Bărbați
Mărime Încălțăminte 41
42
43
44
45
46
47
48
Stil Echipamente Supermoto
Echipamente ATV
Echipamente Motocross
Echipamente Enduro
Tip Material Cauciuc
Thermoplastic (ABS)
Caracteristici Spumã cu Memorie
Căptușeală Respirabilă și Antibacteriană
Talpă cu Inserție de Oțel
Talpă Rezistentă la Ulei & Combustibil
Protectoare Spumă Absorbantă de Șoc
Ventilație Orificii de Aerisire
Proprietăți Respirabilă
Culoare Negru
Recenzia Dumneavoastră este foarte apreciată de noi și va fi de folos persoanelor interesate de produs.


Returnare produse
în 14 zile calendaristice.
Rezervare Produse
pentru proba în magazin.
Transport Gratuit
la comenzi de peste 200 lei.
Plată în Rate
Star BT, Alpha Bank, TBI Bank
OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE

OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE