Voucher de 5% Reducere la Serviciile de Detailing & Transport Motociclete Crazy Garage!

Geantă Hochei Jucător, Senior, CCM 470 PLAYER PREMIUM 32'' · Negru

648 Lei

Livrare gratuită

Modelul selectat: Negru - Cod: 191520674588
Mărimea selectată: UNI << Tabel de Mărimi >>

Livrare la domiciliu
Indisponibil
.
Indisponibil.
Disponibilitate în magazin
Magazin Otopeni - București
- Nu este pe stoc.
Magazin Otopeni - București - Nu este pe stoc.
Magazin Gheorgheni
- Nu este pe stoc.
Magazin Gheorgheni - Nu este pe stoc.

Geanta hochei CCM 470 Player Premium 32'' Senior reprezintă o alegere de top pentru jucătorii de nivel senior, stabilind un standard în ceea ce privește calitatea, funcționalitatea și designul. Este realizată dintr-o combinație de poliester rezistent de 840D și 600D, echipată cu roți pentru toate tipurile de teren, oferă mobilitate fără efort. Această geantă oferă o abundentă capacitate de stocare și o gamă de caracteristici premium pentru a răspunde nevoilor specifice ale jucătorilor experimentați.

Geanta Hochei Jucător CCM 470 PLAYER PREMIUM 32'' SENIOR are următoarele caracteristici:

  • Materiale: Confecționată dintr-o combinație de poliester rezistent de 840D și 600D, întărită în zona inferioară cu material rezistent de tip tarpaulin, această geantă este construită pentru a rezista celor mai solicitante condiții din sezonul de hochei. Asigură atât longevitatea, cât și performanța excepțională.
  • Roți: Echipată cu roți all-terrain, această geantă oferă mobilitate fără efort, facilitând transportul echipamentului pe diverse suprafețe. Este pregătită să facă față provocărilor oricărui mediu de joc.
  • Compartimente: Geanta oferă un compartiment principal spațios, perfect pentru echipamentul dvs. De asemenea, dispune de un buzunar pentru accesorii amplasat la un capăt, permițându-vă să stocați ordonat obiecte mai mici, precum mănuși, bandă adezivă și alte accesorii.
  • Întăriri: Mânerele webate întărite de pe laterale și de la capete măresc durabilitatea geantei, asigurând că poate rezista uzurii și solicitărilor constante. Aceste mânere oferă o priză solidă pentru transport și manipulare.
  • Mânere: Un buzunar larg de plasă cu fermoar pentru rufe murdare completează funcționalitatea geantei, permițându-vă să separați rufele murdare sau alte articole de echipament, asigurându-vă că rămân separate de echipamentul principal.
  • Accesorii: Geanta CCM 470 Player Premium de 32'' Senior include un buzunar pentru accesorii în interior pentru o organizare suplimentară, asigurând că obiectele mai mici sunt păstrate în siguranță și la îndemână. De asemenea, dispune de un buzunar dedicat pentru buletinul jucătorului, permițându-vă să personalizați geanta și să aveți la îndemână identificarea personală.

Material Impermeabil
Produs impermeabil, rezistent la apă.

Geantă Hochei Jucător, Senior, CCM 470 PLAYER PREMIUM 32'' · Negru
9663_hdr_9663_hdr_waterproof.webp

Material Impermeabil
Produs impermeabil, rezistent la apă.

Producători / Brands CCM
Tip Jucător Jucător
Divizie Senior
UNI UNI
Tip Material Poliester
Proprietăți Impermeabilă
Culoare Negru
Recenzia Dumneavoastră este foarte apreciată de noi și va fi de folos persoanelor interesate de produs.


Returnare produse
în 14 zile calendaristice.
Rezervare Produse
pentru proba în magazin.
Transport Gratuit
la comenzi de peste 200 lei.
Plată în Rate
Star BT, Alpha Bank, TBI Bank
OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE

OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE