Cumpărați orice Cască SHOEI NXR2 & aveți șansa să Câștigați un sistem SENA SRL-EXT sau o Vizieră Fotocromatică SHOEI CWR-F2 »

Voucher Cadou de la Crazy Garage!

Bun venit pe BBmoto, destinația online pentru pasionații de motociclete!

Suntem bucuroși să vă oferim pentru fiecare comandă efectuată pe site-ul nostru, un cadou special: un Voucher Cadou de 5% Reducere pentru Servicii de Detailing & Transport Motociclete de la Crazy Garage!

La BBmoto, ne dorim să vă oferim o experiență completă și să ne asigurăm că motocicleta Dvs. arată și funcționează în cea mai bună formă. De aceea, în parteneriat cu Crazy Garage, un nume de încredere în industria moto, vă oferim acest voucher cadou pentru a beneficia de servicii profesionale de detailing și transport.

Cu ajutorul serviciilor de Detailing oferite de Crazy Garage, motocicleta Dvs.va străluci ca nouă. Echipa lor de specialiști pasionați de motociclete folosește tehnici avansate și produse de înaltă calitate pentru a reda strălucirea și aspectul impecabil al motocicletei Dvs. De la curățare și polisare până la detaliile interioare și exterioare, niciun aspect nu va fi neglijat.

Nu doar asta, ci Crazy Garage este de asemenea expert în transportul motocicletelor. Indiferent dacă aveți nevoie să trimiteți motocicleta într-o altă locație sau ați achiziționat o motocicletă nouă și vreți să o aduceți acasă în siguranță, echipa lor profesionistă se va asigura că motocicleta Dvs. este transportată cu grijă și în condiții optime.

Pentru a beneficia de acest voucher cadou cu reducere de 5% pentru Servicii de Detailing & Transport Motociclete de la Crazy Garage, tot ce trebuie să faceți este să plasați o comandă pe bbmoto.ro. După ce comanda Dvs. va fi procesată, veți primi voucherul prin e-mail. Dorim să menționăm că voucherul este valabil doar pentru serviciile Crazy Garage oferite în zona București - Ilfov.

Așadar, profitați acum de această oportunitate și beneficiați de servicii profesionale de Detailing & Transport Motociclete de la Crazy Garage cu un discount de 5%! Nu pierdeți timpul și plasați comanda Dvs. pe BBmoto.ro pentru a primi codul voucherului!

Transformați-vă motocicleta într-o bijuterie strălucitoare și bucurați-vă de călătorii în siguranță alături de Crazy Garage și BBmoto!

 

Vizualizați serviciile lor pe https://www.crazygarage.ro/