Voucher de 5% Reducere la Serviciile de Detailing & Transport Motociclete Crazy Garage!

Geantă Hochei Jucător, Senior, CCM 480 PLAYER ELITE 36'' · Negru

864 Lei

Livrare gratuită

Modelul selectat: Negru - Cod: 191520674564
Mărimea selectată: UNI << Tabel de Mărimi >>

Livrare la domiciliu
Indisponibil
.
Indisponibil.
Disponibilitate în magazin
Magazin Otopeni - București
- Nu este pe stoc.
Magazin Otopeni - București - Nu este pe stoc.
Magazin Gheorgheni
- Nu este pe stoc.
Magazin Gheorgheni - Nu este pe stoc.

Geanta hochei CCM 480 Player Elite de 36'' Senior este realizată din  tarpaulin profesional rezistent la apă și poliester ripstop de 840D și reprezintă o alegere premium, adaptată pentru nevoile jucătorilor de hochei de nivel senior care cer cea mai mare durabilitate, funcționalitate și stil. Geanta este echipată cu roții all-terrain și un suport suplimentar în formă de L, această geantă asigură mobilitate fără efort și stabilitate robustă.  Această geantă reprezintă vârful calității și al designului, oferind spațiu generos și o gamă largă de caracteristici premium.

Geanta Hochei Jucător CCM 480 PLAYER ELITE 36'' SENIOR are următoarele caracteristici:

  • Materiale: Confecționată din tarpaulin profesional rezistent la apă și poliester ripstop de 840D, cu material tarpaulin întărit în zona inferioară, această geantă este construită pentru a rezista celor mai aspre condiții din sezonul de hochei. Garantează o durabilitate excepțională și rezistență la condiții meteorologice nefavorabile.
  • Roți: Cu roți all-terrain și un suport suplimentar în formă de L, această geantă asigură mobilitate fără efort și stabilitate robustă. Este pregătită să navigheze cu ușurință în diverse medii de joc.
  • Compartimente: Geanta oferă un compartiment principal spațios, conceput pentru a găzdui întregul echipament de hochei. În plus, include un buzunar pentru accesorii la un capăt, pentru o stocare organizată a obiectelor mai mici, cum ar fi mănuși, bandă adezivă și alte accesorii.
  • Întrări: CCM 480 Player Elite de 36'' Senior se mândrește cu o mânărie retractabilă și mânere laterale webate echipate cu un strat de silicon antiderapant, facilitând transportul echipamentului cu o priză confortabilă și sigură.
  • Mânere: Un buzunar mare din plasă cu fermoar completează funcționalitatea geantei, permițându-vă să separați rufele murdare sau alte articole de echipament de echipamentul principal.
  • Accesorii: Această geantă dispune de un buzunar pentru accesorii în interior, asigurând că obiectele mai mici sunt păstrate în siguranță și accesibile. De asemenea, include un buzunar dedicat pentru buletinul jucătorului, permițându-vă să personalizați geanta și să vă identificați ușor.
  • Logo-ul CCM cromat de dimensiuni mari adaugă o notă de sofisticare și stil echipamentului dvs., făcând o declarație puternică pe și în afara gheții.

Material Impermeabil
Produs impermeabil, rezistent la apă.

Geantă Hochei Jucător, Senior, CCM 480 PLAYER ELITE 36'' · Negru
9663_hdr_9663_hdr_waterproof.webp

Material Impermeabil
Produs impermeabil, rezistent la apă.

Producători / Brands CCM
Tip Jucător Jucător
Divizie Senior
UNI UNI
Tip Material PVC Tarpaulin
Poliester
Proprietăți Impermeabilă
Culoare Negru
Recenzia Dumneavoastră este foarte apreciată de noi și va fi de folos persoanelor interesate de produs.


Returnare produse
în 14 zile calendaristice.
Rezervare Produse
pentru proba în magazin.
Transport Gratuit
la comenzi de peste 200 lei.
Plată în Rate
Star BT, Alpha Bank, TBI Bank
OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE

OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE