Voucher de 5% Reducere la Serviciile de Detailing & Transport Motociclete Crazy Garage!

Cizme Moto Daytona - Protecție pe Viață pentru Motocicliști!

Cizme Moto Daytona - Protecție pe Viață pentru Motocicliști!

De ce sunt atât de rezistente produsele Daytona? Ei bine, secretul constă în calitatea excelentă de producție și material, așadar vă vom arăta cum și din ce sunt realizate celebrele bocanci germani pentru motocicliști.

Dacă nu doriți să faceți compromisuri și căutați o pereche de bocanci perfectă din toate punctele de vedere, merită să aruncați o privire asupra gamei de produse Frey Daytona, producătorul german de încălțăminte pentru motocicliști, fondata în urmă cu 65 de ani în Eggenfelden. Ghete și cizme scurte, cizme sport, touring și de racing, precum și modele cu tocuri înalte încorporate, recomandate persoanelor mai scunde pentru o coborâre cu mai multă siguranță.

 

Cum sunt fabricate cizmele moto germane Daytona?

Cei doi fondatori, Reinhard și Helmut Frey, au atacat inițial piața cu pantofi tradiționali, apoi, la cinci ani după lansare, în 1962, au extins gama de produse cu cizme pentru motocicliști.

Vă mai amintiți în ce an Rossi a câștigat campionatul mondial cu Honda Nastro Azurro și când a fost lansat primul Gold Wing de 1,8 litri? Adevărat, s-a întâmplat în 2001, iar așa arată cizmele Daytona folosite de atunci. O perioadă foarte lungă, nu-i așa? Totuși, acestea nu prezintă semne de uzură care să indice că se vor deteriora în viitorul apropiat...

 

În ultimii 60 de ani, au apărut și dispărut zeci de concurenți, dar Daytona a continuat să strălucească ca un brand recunoscut pe piață, obținând un număr mare de fani prin faptul că a fabricat bocanci foarte rezistenți, poate chiar de-a lungul întregii vieți, pentru motocicliști. Nicio altă dovadă nu arată mai bine calitatea și durabilitatea decât perechea de mai sus de Daytona Trans Open GTX, folosită de 21 (!) de ani.

Potrivit celor de la Daytona, munca perfectă poate fi realizată numai din materiale de prima clasă, cu ajutorul unor experți și meșteri cu experiență. Nu este întâmplător faptul că, în prezent, nu folosesc roboți moderni și asamblează totul manual sau cu ajutorul unor mașini simple în fabrica lor din Eggenfelden.

De fapt inginerii de la Daytona au început să producă cizme pentru motocicliști, ei au mers în jurul lumii pentru a studia și înțelege nevoile celor care se deplasează pe două roți. Astfel, au înțeles că motocicliștii au nevoie de încălțăminte care să le protejeze picioarele în cazul unui accident, să le asigure o bună aderență pe suprafețele umede sau uscate și să fie confortabile pentru purtare în timpul călătoriilor lungi.

 

 

Potrivit producătorului, munca perfectă poate fi realizată doar din materiale de calitate superioară și cu ajutorul unor specialiști experimentați și calificați. Nu este întâmplător faptul că în prezent nu se folosesc roboți moderni, ci se asamblează manual, cu ajutorul unor mașini simple, în fabrica din Eggenfelden.

Atunci când inginerii de la Daytona spun că produsele lor sunt "de durată pe viață", ei chiar înțeleg acest lucru. Din acest motiv, Daytona este, probabil, singura companie producătoare de încălțăminte care își asumă repararea completă a pantofilor și cizmelor vândute. Dacă aveți o pereche de cizme vechi de 10-15 ani, care a fost ușor uzată, dar nu doriți să schimbați stilul, producătorul poate înlocui tălpile, toculeții, captuseala și/sau membrana, astfel încât să puteți continua să purtați încălțămintea preferată.

Nici o pereche de pantofi sau cizme nu poate fi expediată înainte de a fi verificată cu atenție îmbinările, cusăturile și captuseala așezată cu precizie chirurgicală. Doar produsele perfecte părăsesc fabrica din Eggenfelden.

Inginerii companiei au mai spus că se folosesc piele mai groasă și mai scumpă decât cea obișnuită, dar investiția suplimentară merită, deoarece materia primă de calitate superioară și provenită din surse de încredere este una dintre garanțiile durabilității.

 

Cizme, ghete și bocanci impermeabile de la compania germană Daytona

Daytona, producătorul german de încălțăminte pentru motocicliști, oferă o gamă variată de cizme, bocanci și ghete. Acestea pot fi împărțite în trei categorii principale. Prima categorie cuprinde cizmele, bocancii și ghetele de motociclist obișnuite, potrivite pentru motociclete clasice sau sport, sau pentru scutere. A doua categorie este reprezentată de modelele cu membrană Gore-Tex, impermeabile garantat, ideale pentru drumeții și pentru naveta zilnică a celor care nu se sperie de ploaie și nu doresc să aibă picioarele ude și friguroase atunci când coboară de pe motocicletă. În cea de-a treia categorie se regăsesc cizmele sport și cele pentru competiții, precum cele elegante, care sunt accesorii perfecte pentru orice motocicletă sport modernă sau clasică.

Designul sobru al încălțămintei Daytona nu trebuie să vă păcălească, deoarece ascunde o tehnologie cu adevărat specială. De exemplu, cizmele pentru competiții sunt alcătuite din peste o sută (!) de componente, astfel încât să se potrivească perfect purtătorului. Unul dintre cele mai populare modele de cizme impermeabile de la Daytona este Road Star GTX, care a câștigat numeroase teste datorită faptului că are fermoare impermeabile pe ambele părți, fiind foarte ușor de încălțat și de dezbrăcat, și, bineînțeles, că păstrează piciorul uscat și în timpul ploii torențiale. De asemenea, Daytona comercializează propriile produse pentru curățare, impermeabilizare și întreținerea cizmelor, precum și creme de reparat și de reîmprospătat culoarea, pentru a asigura o protecție îndelungată și o frumusețe durabilă a încălțămintei.

 

În concluzie, bocancii Daytona reprezintă o investiție excelentă pentru orice motociclist care caută încălțăminte durabilă și sigură, care să îi protejeze picioarele în cazul unui accident, dar și confortabilă pentru purtare în timpul călătoriilor lungi. Cu o istorie de peste 60 de ani în producția de cizme pentru motocicliști, Daytona a reușit să devină unul dintre cei mai reputați producători de încălțăminte din lume și să câștige milioane de fani loiali în întreaga lume.

 

Dacă doriți să achiziționați o pereche de cizme Daytona, vizitați magazinul BBmoto din Otopeni sau comandați direct din webshop prin https://www.bbmoto.ro/daytona

Distribuire