Voucher de 5% Reducere la Serviciile de Detailing & Transport Motociclete Crazy Garage! »

Pantaloni Hochei Copii, Jucător, Junior, CCM TACKS AS 580 · Negru

684 Lei

Livrare gratuită

Modelul selectat: Negru - Cod: 191520441579
Mărimea selectată: S << Tabel de Mărimi >>

S
M
L

Livrare la domiciliu
Indisponibil
- Mărimea S nu este pe stoc.
Indisponibil - Mărimea S nu este pe stoc.
Disponibilitate în magazin
Magazin Otopeni - București
- Mărimea S nu este pe stoc.
Magazin Otopeni - București - Mărimea S nu este pe stoc.
Magazin Gheorgheni
- Mărimea S nu este pe stoc.
Magazin Gheorgheni - Mărimea S nu este pe stoc.

Pentru jucătorii necruțători care își doresc o protecție de încredere cu un confort maxim, nu căutați mai departe de pantalonii hochei copii, jucător CCM Tacks AS 580. Capacul lor de șold la nivel de elită dispersează forța de impact departe de articulația șoldului, în timp ce centura interioară vă permite să vă găsiți potrivirea perfectă. Noua construcție Anatomic Shield Design oferă o protecție de neegalat, fără a vă împiedica pașii puternici. Acești pantaloni oferă un bun punct de mijloc între protecția de înaltă performanță și un preț mai prietenos pentru portofel. Caracteristicile oferite pe AS 580 includ nylon 400D de calitate superioară, o căptușeală de confort sublimată și un design anatomic de protecție cu acoperire maximă.

Pantalonii Hochei Copii, Jucător, Junior CCM TACKS AS 580 au următoarele caracteristici:

Materiale externe: Exteriorul protecțiilor a fost mobilat cu nylon 400D premium, precum și cu panouri laterale rezistente la abraziune. Aceasta este o țesătură de nylon rezistentă care este prezentă și pe AS-V Pro la cel mai mare preț, așa că știți că primiți unele dintre cele mai bune materiale pe care CCM le oferă pentru echipamentul de protecție pentru hochei. Designul anatomic al scutului asigură că pantalonii se pot mișca și se pot mula cu mișcările dvs., menținându-vă în același timp complet protejat în timpul jocului.

Protecția coapselor: Un capac din plastic PE și spumă PE vă protejează coapsele de impact atunci când cădeți sau vă luptați pentru puc. Spuma puternică și plasticul oferă un nivel ridicat de protecție și mobilitate, asigurându-vă că puteți juca cât mai bine în timpul jocului.

Protecția șoldurilor: AS 580 folosește capace de șold JDP pentru a dispersa forța departe de punctul de impact și de articulațiile șoldului, menținându-vă protejat și confortabil atunci când vă confruntați cu lovituri puternice și lovituri dure în bătăliile de pe panou.

Protecția coloanei vertebrale: Coloana vertebrală este securizată cu ajutorul unui protector de coloană vertebrală din spumă expusă, oferind protecție la nivel de competiție pentru spatele dvs. în timp ce jucați. Cu o tranziție fără cusur de la restul pantalonilor la coloana vertebrală, protecția cozii oferă protecție de elită, menținându-vă în același timp confortabil.

Protecție a rinichilor: Capacele PE turnate oferă protecție la nivel de elită pentru rinichi. Cadrul turnat al capacelor și căptușeala de confort sublimată adaugă o oarecare moliciune în zona rinichilor, făcându-le efectiv mult mai plăcute pentru a juca hochei.

Închidere cu centură/laț: Cureaua integrată reglabilă este fabricată din nylon rezistent și fixează pantalonii pe persoana dvs. în timp ce jucați.

Fermoare pentru picioare: Pentru jucătorii în creștere, CCM a inclus pe AS 580 o extensie a fermoarului de un inch, care va adăuga lungime echipamentului lor în viitor. În plus, fermoarul interior a fost optimizat și repoziționat pentru a diminua frecarea la încrucișări.

Producători / Brands CCM
Tip Jucător Jucător
Divizie Junior
Vârstă Junior
Mărime Pantaloni S
M
L
Stil Echipamente Hochei pe Gheață
Material Textil
Tip Material Nylon
Plastic
Protectoare Spumă Absorbantă de Șoc
Culoare Negru
Recenzia Dumneavoastră este foarte apreciată de noi și va fi de folos persoanelor interesate de produs.


Returnare produse
în 14 zile calendaristice.
Rezervare Produse
pentru proba în magazin.
Transport Gratuit
la comenzi de peste 200 lei.
Plată în Rate
Star BT, Alpha Bank, TBI Bank
OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE

OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE