Toba esapament Bodis Kawasaki ZX10R '08-'10

Pentru oferte şi informaţii tehnice vă rugăm să ne contactaţi: Tel.: 0745-153.295; E-mail: info@bbmoto.ro


  • Acest produs nu mai face parte din oferta BBmoto.
  • Cod produs:Kawasaki ZX10R '08-'10

Firma Bódis este o intreprindere din Ungaria, înfiinţată printr-o investiţie de mai multe sute de milioane de forinţi, unde din materie primă de clasa I-a, prin procedeu de clasa I-a se fabrică produse de calitatea I-a, în primul rând pentru satisfacerea clienţilor din Occident.

Oferta segmentului de eşapament este aproape unică în Europa. Este învingător multiplu la teste cu ocazia evaluărilor unde sunt prezente toate mărcile concurente marcante, cunoscute. La aceste evaluări comparative arată de fiecare dată că îi creşte eficienţa şi performanţa, pe când produsele altor firme prezintă pierderi serioase. Pe bună dreptate e popular în Germania, Anglia, Franţa, Elveţia, doar datorită calităţii excepţionale a devenit popular peste tot.

Toate tobele şi sistemele de eşapament fabricate pentru motoare obişnuite sunt prevăzute cu semnul „E”, respectiv număr de certificare a tipului, inclusiv un atenuator de zgomot demontabil (db killer). Datorită acestuia poate fi utilizat atât în ţară cât şi în străinătate. La verificarea tehnică datorită acestui atenuator nivelul de zgomot va fi între limitele admise.

Prin montarea unui slip-on sau unui sistem complet se poate obţine o diferenţă notabilă de greutate datorită materiilor prime utilizate. În afară de estetică îmbunătăţim sunetul, eficienţa şi puterea motorului. Poate fi reparat, de aceea o avarie întâmplătoare poate fi remediată cu costuri mult mai reduse, decât dacă am cumpăra o nouă tobă de eşapament.

În preţul produselor distribuite de noi sunt incluse toate materialele auxiliare necesare la montare, ţeava de racordare, montarea şi garanţia nelimitată. (Garanţia nu se extinde la defecţiuni mecanice, şi cele rezultate din utilizare neadecvată!) Pentru consecinţele apărute pe motivul demontării ulterioare a db killer-ului nu poate fi grevat fabricantul sau distribuitorul!

Pentru oferte şi informaţii tehnice vă rugăm să ne contactaţi:

Tel.: 0745-153.295;

E-mail: info@bbmoto.ro sau bbmoto@clicknet.ro

Str. Nicolae Balcescu Nr. 100
535500 Gheorgheni
Jud. Harghita

Producători / Brands Tobe Eșapament Bodis
Păreri
Vă rugăm să vă înregistrați pentru a lăsa o recenzie. Dorim să expunem corect recenziile clienților noștri. Acest lucru ajută foarte mult compania noastră, deoarece dovedește clienților viitori faptul că review-urile sunt reale și sincere.
LOGIN
Returnare produse
în 14 zile calendaristice.
Rezervare Produse
pentru proba în magazin.
Transport Gratuit
la comenzi de peste 200 lei.
Plată cu Card Bancar
printr-un sistem securizat.
OFERTA BBMOTO

ECHIPAMENTE RECOMANDATE