Comenzi telefonice: 0745-153.295

BBMoto - Magazin Online de Echipamente Moto, Accesorii Moto & Piese de Schimb Moto.

STĂM LA DISPOZIȚIA DVS. ONLINE!

Pentru Sănătatea Dvs., cât și a Noastră, am decis să Închidem Magazinele Fizice pe perioada Situației de Urgență. Aveți posibilitatea să Comandați Echipamentele, Accesoriile & Piesele Moto prin Magazinul Online.

Toba esapament Bodis Yamaha TDM Twin 900 4_2 Slip-On

Fii primul care scrie un comentariu pentru acest produs

Pentru oferte şi informaţii tehnice vă rugăm să ne contactaţi: Tel.: 0745-153.295; E-mail: [email protected] sau [email protected]


La comandă - Acest produs se importă pe baza unei comenzi ferme. Termenele de livrare variază între 3-15 zile lucrătoare.

0,00 RON
Bodis

Comenzile cu valoarea totala mai mare de 100 Eur beneficiaza de livrare gratuita (cu exceptia bicicletelor, scuterelor si anvelopelor)

Pentru comenzi telefonice va invitam sa sunati la urmatoarele numere de telefon: 0745-153.295; 0266-364.090

Dreptul de Retur in 14 de zile calendaristice este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la bbmoto.ro

In pagina fiecarui produs sunt afisate informatii privind stocurile disponibile. Informatiile se refera strict la stocul din Showroom propriu si sunt actualizate zilnic.

Descriere

Detalii

Firma Bódis este o intreprindere din Ungaria, înfiinţată printr-o investiţie de mai multe sute de milioane de forinţi, unde din materie primă de clasa I-a, prin procedeu de clasa I-a se fabrică produse de calitatea I-a, în primul rând pentru satisfacerea clienţilor din Occident.

Oferta segmentului de eşapament este aproape unică în Europa. Este învingător multiplu la teste cu ocazia evaluărilor unde sunt prezente toate mărcile concurente marcante, cunoscute. La aceste evaluări comparative arată de fiecare dată că îi creşte eficienţa şi performanţa, pe când produsele altor firme prezintă pierderi serioase. Pe bună dreptate e popular în Germania, Anglia, Franţa, Elveţia, doar datorită calităţii excepţionale a devenit popular peste tot.

Toate tobele şi sistemele de eşapament fabricate pentru motoare obişnuite sunt prevăzute cu semnul „E”, respectiv număr de certificare a tipului, inclusiv un atenuator de zgomot demontabil (db killer). Datorită acestuia poate fi utilizat atât în ţară cât şi în străinătate. La verificarea tehnică datorită acestui atenuator nivelul de zgomot va fi între limitele admise.

Prin montarea unui slip-on sau unui sistem complet se poate obţine o diferenţă notabilă de greutate datorită materiilor prime utilizate. În afară de estetică îmbunătăţim sunetul, eficienţa şi puterea motorului. Poate fi reparat, de aceea o avarie întâmplătoare poate fi remediată cu costuri mult mai reduse, decât dacă am cumpăra o nouă tobă de eşapament.

În preţul produselor distribuite de noi sunt incluse toate materialele auxiliare necesare la montare, ţeava de racordare, montarea şi garanţia nelimitată. (Garanţia nu se extinde la defecţiuni mecanice, şi cele rezultate din utilizare neadecvată!) Pentru consecinţele apărute pe motivul demontării ulterioare a db killer-ului nu poate fi grevat fabricantul sau distribuitorul!

Pentru oferte şi informaţii tehnice vă rugăm să ne contactaţi:

Tel.: 0745-153.295;

E-mail: [email protected] sau [email protected]

Str. Nicolae Balcescu Nr. 100
535500 Gheorgheni
Jud. Harghita

Specificaţii

Specificaţii

Cod prod. Yamaha TDM Twin 900 4_2 Slip-On
Preț 0,00 RON

Opinia cumpărătorilor

Scrieti un comentariu

Pentru a scrie o comentariu este necesar sa fiți logat. Vă rugăm să vă autentificați sau înregistrați!

Tabel marimi